ALS ja elämä

Vakavasta diagnoosista huolimatta, ei se elämä siihen päivään pysähdy

Syksyn 2020 toiminta

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

ALS ja elämä

Vakavasta diagnoosista huolimatta, ei se elämä siihen päivään pysähdy

Syksyn 2020 toiminta

Syksyn 2020 toiminta

ALS ja elämä -hankkeen molemmat työntekijät ovat palanneet kesälomilta ja käynnistelemme toimintaa pikkuhiljaa. Keväällä hankkeen toiminta järjestettiin täysin etänä, mutta nyt syksyllä järjestämme kohtaamisia myös kasvokkain, mikäli se on turvallista ja hallituksen antamat määräykset ja ohjeet tämän sallivat. Ks. kaikki toimintamme sivulta Tilaisuudet ja ryhmät.

Vertaisryhmä etänä

Toiminnan käynnistää Uudenmaan alueen sairastavien ja läheisten vertaisryhmä, joka kokoontuu etänä tiistaina 4.8. klo 14-15. Otathan yhteyttä Sannaan (sanna.viljakainen@uly.fi), mikäli haluat osallistumislinkin tilaisuuteen. Ryhmä jatkaa kokoontumisiaan koko syksyn aina kuukauden 1. tiistaina.

Miniseminaarit

Syksyn aikana luvassa on mm. kolme eri teeman ympärille rakentuvaa miniseminaaria, jotka tarjoavat mahdollisuuden myös muiden sairastavien ja läheisten kohtaamiseen. Asiantuntijoina seminaareissa ovat mm. neur. erikoislääkäri Hannu Laaksovirta, kuntoutusohjaaja Niina Urho ja seksuaaliterapeutti Fanni Kevätniemi. Kuulemme myös kokemusasiantuntijan ajatuksia. Ks. tarkemmat tiedot tästä linkistä.

Chatit

Tukinet.net-palvelussa järjestettäviin chatteihin on tulossa myös asiantuntijavieraita, esimerkiksi ravitsemusterapeutti, TtM Sini Lähteenmäki. Päivitämme chatien teemat ja asiantuntijat tänne.

Meidät hankkeen työntekijät tavoittaa sähköpostitse ja puhelimitse. Olethan meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä. Sanna tekee osa-aikaista työviikkoa, joten hänen saat varmimmin kiinni sähköpostitse. Yhteystietomme:

Hankevastaava Kaisu: p. 050 414 2209, kaisu.lahteenmaki@uly.fi

Hanketyöntekijä Sanna: p. 050 544 2271, sanna.viljakainen@uly.fi (ei tavoitettavissa 10.-24.8.)

Skip to content