ALS ja elämä

Vakavasta diagnoosista huolimatta, ei se elämä siihen päivään pysähdy

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

ALS ja elämä

Vakavasta diagnoosista huolimatta, ei se elämä siihen päivään pysähdy

Tukihaaste

Tukihaaste on ALS ja elämä -toiminnan järjestämä kampanja sosiaalisessa mediassa ALS-tietoisuuden lisäämiseksi ja yhteisöllisesti tuen osoittamiseksi ALSia sairastaville ja heidän läheisilleen. Tukihaaste järjestetään vuosittain toukokuussa, kansainvälisenä ALS-tietoisuuden kuukautena.

@tukihaaste

Tukihaaste

Tukihaaste 2023

”Aika sille, mikä on itselle merkityksellistä.”

  • Kerro kuvalla: Mitä sinä tarvitset vahvistaaksesi omaa hyvinvointiasi?
  • Kun lisäät toukokuussa somessa julkaisuusi: #tukihaaste #alsjaelämä sekä @tukihaaste osallistut Tukihaasteeseen.

Itselle merkityksellisiä asioita voi olla useita, ne voivat olla arjessa säännöllisesti näyttäytyviä tai asioita, joita tarvitsee omassa elämässä harvemmin. Ehkä joku hetki muistuu mieleesi, kun olet tuntenut jotain itselle merkitykselliseksi. Otatko arjessasi aikaa jollekin asialle, koska se lisää hyvinvointiasi? Tai huomaatko kaipaavasi jotain hetkeä tai asiaa?

Omaa hyvinvointia tukevat asiat ovat yksilöllisiä, eikä asiat tunnu kaikille samalta. Tukihaasteeseen osallistumalla ei tarvitse miettiä kaikkia omaa hyvinvointia tukevia asioita, eikä valita sitä kaikkein merkityksellisintä. Pienetkin asiat ovat tärkeitä ja Tukihaasteessa juuri se, minkä haluaa valita muille jaettavaksi.

Myös kohtaamamme haasteet elämässä vaihtelevat. Riippumatta siitä koskettaako elämäämme vaikea, rauhallinen, ohimenevä tai esimerkiksi pitkäkestoinen tilanne, voivat meitä yhdistää ja auttaa omaa hyvinvointia tukevien asioiden jakaminen.

”Aika sille, mikä on itselle merkityksellistä.” Mitä se tarkoittaa sinulle? Haasta ystäväsikin mukaan Tukihaasteeseen.

 

 

 

Jokaisella on annettavaa kampanjaan. 

Kutsumme sinut osallistumaan Tukihaasteeseen!

 
 

Osallistumalla Tukihaasteseen autat levittämään tietoisuutta vakavasta ja harvinaisesta sairaudesta sekä osoitat tukesi sairastuneille ja sairastuneiden läheisille. Lisäksi olet mukana tekemässä näkyväksi asioita hyvinvoinnin puolesta.

Tukihaaste aikaisemmin

”Tuen avulla eteenpäin!”

”Tässä hetkessä.”

Tukihaaste järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2021 Mihin sinä voit tukeutua -teemalla. Toisessa Tukihaaste -kampanjassa vuonna 2022 keskityttiin itselle tärkeisiin asioihin Tässä hetkessä -teemalla.

Tukihaasteen tunnuskuva jpg
Skip to content