Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Hyödyllistä tietoa koronavirustilanteessa

Alta löydät hyödyllisiä linkkejä esimerkiksi koronasuosituksiin, ruoanhankintaan, henkiseen tukeen ja ajanviettotapoihin liittyen. Jos sinulla on neuvo, jonka haluaisit jakaa, laita sähköpostilla viestiä toimisto@uly.fi

Järjestämme toimintamme vallitsevasta tilanteesta johtuen osittain etänä. Tulevat tapahtumamme löydät tapahtumakalenterista ja uusimmasta jäsentiedotteesta. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

Sosiaalisen median kautta on helppoa seurata ystävien ja tuttavien elämää sekä omia mielenkiinnon kohteita ja ajankohtaisia asioita. Uudenmaan Lihastautiyhdistystä voi myös seurata Facebookissa ja Instagramissa, päivitämme somekanaviamme lähes päivittäin. Näiden linkkien kautta pääset suoraan rekisteröitymään tunnetuimpiin some-kanaviin:
 
Perinteisten puheluiden ja viestienvaihdon lisäksi yhteyttä voi pitää eri etäyhteyssovellusten kautta. Yleisimpiä sovelluksia videopuheluiden ja -kokoontumisten järjestämiseen ovat Micrsoft Teams, SkypeZoom, Google Hangouts ja WhatsApp (puhelimelle). Etäyhteyden käyttämistä ei kannata pelätä. Se on melko yksinkertaista ja siihen on paljon hyviä ohjeita. Mekin autamme tarvittaessa!
 

Päivittäistavaroiden verkkokauppoja

Valmiit ruoka-annokset kotiovelle pääkaupunkiseudulla

Apteekit

Muita verkkopalveluja

Kukkien ja viherkasvien verkkokaupat

Skip to content