Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Tapahtumakalenteri

Vallitsevasta tilanteesta johtuen toteutamme tapahtumat ja ryhmätapaamiset osittain etänä. Otamme mielellämme vastaan toiveitanne etätapaamisia koskien. 

ALS-vertaistukitapaaminen, hybridiryhmä

ti 7.2.

14:00 -

15:30

ALS-vertaistukitapaamiseen ovat tervetulleita sekä sairastavat, että heidän läheisensä. Tapaamisen kesto on 1,5 tuntia, mutta jokainen voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Ilmoittautumiset viimeistään edellisenä arkipäivänä. Kerro samalla, tuletko toimistolle vai osallistutko etänä.

YSTÄVÄNPÄIVÄJUHLA LA 11.2. KLO 14–19

la 11.2.

14:00 -

19:00

Työväen Akatemia, os. Vanha Turuntie 14, Kauniainen

Uly ja ESPIN (Espoon Invalidit) järjestävät yhteiset musiikilliset ystävänpäiväjuhlat. Tarjolla loistavaa seuraa, maistuvaa ruokaa ja hyvää ohjelmaa! Omavastuu 5€ (avustaja maksutta) sisältää ruokailun, ruokajuomat omakustanteisesti. Tilaisuudessa Ulyn varainhankintana mm. arpajaiset. Ilmoittautuminen pe 27.1. mennessä. Ilmoitathan erikoisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Voimaa musiikista to 16.2.

to 16.2.

13:00 -

14:30

Tervetuloa mukaan Voimaa musiikista -etätilaisuuteen to 16.2. klo 13–14.30, tilaisuuden teemana on ”talviset kappaleet”. Ilmoittaudu mukaan viimeistään kaksi tuntia ennen tilaisuutta: toimisto@uly.fi tai p. 040 833 9430. Kerro ilmoittautuessasi yksi tai useampi toivekappale, niin lisäämme ne soittolistalle.

Hyvän olon ilta

ma 27.2.

18:00 -

20:00

Kati Borg-Penttilän vetämä vertaistuellinen Hyvän olon ilta on avoin ikään tai diagnoosiin katsomatta. Ryhmä tukee arjessa selviytymistä ja sairauden kanssa jaksamista. Hyvä olo syntyy vuorovaikutuksesta ja kokemusten jakamisesta.

Elämää lihastaudin kanssa -vertaistilaisuus Harvinaissairauksien päivänä, hybridiryhmä

ti 28.2.

14:00 -

15:30

Kaikki lihassairaudet ovat harvinaissairauksia. Juodaan päivän kunniaksi toimistolla kakkukahvit! Keskustellaan samalla vertaistuellisesti harvinaisten haasteista ja elämästä lihastautia sairastavana. Jos et pääse paikan päälle, voit osallistua tilaisuuteen myös etänä. Ilmoittaudu mukaan pe 24.2. mennessä ja kerro samalla, tuletko toimistolle vai osallistutko etänä.

Vertaistukitilaisuus SMAJ/LOSMONia sairastaville, hybridiryhmä

ma 6.3.

17:00 -

18:30

ALS-vertaistukitapaaminen, hybridiryhmä

ti 7.3.

14:00 -

15:30

ALS-vertaistukitapaamiseen ovat tervetulleita sekä sairastavat, että heidän läheisensä. Tapaamisen kesto on 1,5 tuntia, mutta jokainen voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Ilmoittautumiset viimeistään edellisenä arkipäivänä. Kerro samalla, tuletko toimistolle vai osallistutko etänä.

Vertaistukitilaisuus Welanderin tautia sairastaville, hybridiryhmä

to 9.3.

15:00 -

16:30

Keskustelua ja kokemusten vaihtamista arjesta, jaksamisesta, elämän iloista ja muista mielen päällä olevista aiheista. Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Lounais-Suomen Lihastautiyhdistyksen kanssa. Ilmoittaudu mukaan ti 7.3. mennessä. Kerro samalla, tuletko toimistolle vai osallistutko etänä.

Vertaistukitilaisuus ALSia sairastavien läheisille

ke 15.3.

17:00 -

18:30

Mikä voisi tukea hyvinvointia vakavaa sairautta sairastavan läheisenä? Miten voisit löytää voimavaroja tilanteeseesi? Tule mukaan keskustelemaan ja jakamaan kokemuksiasi muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Keskustelua ohjaa lyhytterapiaopiskelija, aiemmin ALS ja elämä -hankkeessa työskennellyt yhteisöpedagogi Kaisu Lähteenmäki, yhdessä Ulyn työntekijöiden kanssa. Ilmoittaudu mukaan 13.3. mennessä ja kerro tuletko toimistolle vai osallistutko etänä.

Voimaa musiikista to 16.3.

to 16.3.

13:00 -

14:30

Hauskassa ja voimaannuttavassa etätilaisuudessa kuunnellaan osallistujien toivemusiikkia ja kuullaan ”Elämäni biisi”-tyyppisesti tarinoita toiveiden takana. Kerro ilmoittautuessasi pari toivebiisiä, niin lisäämme ne soittolistalle. Ilmoittaudu mukaan viimeistään tunti ennen tilaisuutta.Hauskassa ja voimaannuttavassa etätilaisuudessa kuunnellaan osallistujien toivemusiikkia ja kuullaan ”Elämäni biisi”-tyyppisesti tarinoita toiveiden takana. Kerro ilmoittautuessasi pari toivebiisiä, niin lisäämme ne soittolistalle. Ilmoittaudu mukaan viimeistään tunti ennen tilaisuutta.

Skip to content