Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Kiitokset keväästä – toiminta jatkuu jälleen syksyllä!

ALS ja elämä -hankkeen kevät on ollut varsin aktiivinen ja haluammekin kiittää lämpimästi kaikkia toiminnassa mukana olleita, upeita vapaaehtoisiamme sekä kaikkia eri tahoja, joiden kanssa olemme saaneet tehdä hedelmällistä ja antoisaa yhteistyötä.

Kevään aikana mm. julkaisimme Näe sairauden taakse – hetkiä -elämässä -videotarinat, käynnistimme yhteistyötä Terhokodin kanssa ja painatimme ALS ja fysioterapia -oppaan sekä Elämää ALSin kanssa -kokemustarinavihkosen. Myös internet-sivustolle päivitettiin uusia osioita. Mieleen ovat jääneet lisäksi positiivista palautetta saaneet HUSin, Lihastautiliiton ja MIELI ry:n kanssa yhdessä toteutetut asiakastilaisuudet.

Kevät huipentui some-kanavissa toteutuneeseen Tukihaasteeseen, johon osallistuneet henkilöt, järjestöt ja yritykset auttoivat tuomaan lisää näkyvyyttä ALS-sairaudelle. Yhdessä vapaaehtoistoimijoiden kanssa suunniteltu ja toteutettu kampanja sai hyvän vastaanoton ja Tukihaasteen Instagramia ja Facebook-sivua tullaan päivittämään jatkossakin.

Hankkeen työntekijät Kaisu ja Mari lomailevat heinäkuussa – tavoitat meidät jälleen elokuussa, jolloin lähdetään jatkamaan toimintaa vähintään samanlaisella innolla.

Mukavaa ja aurinkoista kesää ja kohtaamisiin elokuussa!

Skip to content