Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Kaunis kansanlaulu -konsertti isänpäivänä 12.11.2017

Uudenmaan lihastautiyhdistys ry järjestää ”Kaunis kansanlaulu” -Isänpäivän konsertin 12.11. klo 17.00 Arabianrannassa Kaffila Bokvillanin (Hämeentie 125, 00560 Helsinki) tiloissa.

Konsertti on klo 17.00-18.00, jonka jälkeen nautitaan isänpäivän kahvitarjoilusta.

Ohjelman hinta on 20 €/perhe. Etukäteistilaukset: toimisto@uly.fi tai p. 040 8339430 / 050 3086886.

Konsertin ohjelmassa on muun muassa suomalaisia kansanlauluja Oskari Merikannon sovituksin. Kokeneet ja taitavat esiintyjät ovat:

Anne Lappalainen, laulu
Anne Lappalainen on valmistunut musiikinmaisteriksi Sibelius-Akatemiasta 1997 ja teatteri-ilmaisunohjaajaksi Metropolian ammattikorkeakoulusta 2015. Laulua hän on opiskellut mm. Mikko Pasasen, Matti Pelon ja Ritva Eerolan johdolla Sibelius-Akatemiassa sekä Dorothy Irvingin ja Berit Hallqvistin johdolla Ruotsissa. Hän on ottanut myös osaa useille Oren Brownin kesäkursseille. Anne harrastaa uintia ja yhtyelaulua.

Wilhelmiina Ahmala, viulu
Wilhelmiina Ahmala (s. 1999) on opiskellut viulunsoittoa Geza Szilvayn johdolla Itä-Helsingin musiikkiopistossa 2006-2010. Sen jälkeen hänen opettajinaan ovat olleet Yvonne Frye ja Noora Voima. Hän suoritti peruskoulun Porolahden peruskoulun musiikkilinjalta 2015 ja on nyt Helsingin Yliopiston Viikin normaalikoulun toisella luokalla. Wilhelmiina harrastaa viulunsoiton lisäksi käsitöitä, laulaa ja soittaa nuorten kuorossa ja toimii isosena seurakunnan rippileireillä Vuosaaressa.

Päivikki Jurmu, piano
Päivikki Jurmu aloitti pianonsoiton Sallan kanttorin Heikki Haunion opetuksessa 9- vuotiaana. Peruskoulun ja lukion aikana piano-opinnot jatkuivat Kemijärven musiikkikoulussa Seppo Tornbergin johdolla. Lukion jälkeen vierähti vuosi Oulun konservatoriossa Jukka Jurvelinin ja Ulla Oilingin piano-opetuksessa. Kirkkomusiikkiopinnot alkoivat syksyllä 1983 Sibelius- Akatemiassa, jossa Päivikki opiskeli pianonsoittoa Pentti Karjalaisen ja Pekka Vapaavuoren johdolla. Musiiikkikoulun pianonsoiton opettajaksi hän valmistui keväällä -88 musiikin maisterin tutkinnon ohessa. Laulu-opinnot Päivikki teki Sibelius-Akatemiassa Soile Isokosken, Seija Mikkosen ja Aulikki Eerolan johdolla. Lauludiplomin ja laulunopettajan tutkinnot hän suoritti keväällä 1994. Päivikki on toiminut kanttorina Pusulan alueseurakunnassa vuodesta -94.

Tervetuloa viettämään upeaa isänpäivää konserttiin Suomi 100-juhlavuoden hengessä!

Skip to content