Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Etsitään ALSia sairastavien ja sairastaneiden läheisiä

Uudenmaan Lihastautiyhdistys jakaa yhteistyötahona opiskelijoiden puolesta heidän viestiään ALSia sairastavien ja sairastaneiden läheisten tavoittamiseksi. Opinnäytetyönä tehtävä opas tulee yhdistyksen käyttöön muiden opasmateriaaliemme joukkoon. Ohjaamme opiskelijoita opinnäytetyön vaiheissa ja on tärkeää, että mahdollisimman moni antaisi kokemusäänensä työn tueksi.

Hei!

Olemme sairaanhoitajaopiskelijoita Laurea-ammattikorkeakoulusta ja teemme opinnäytetyötä, jonka aiheena on “Omaisena ALS-potilaan hoidon eri vaiheissa”. Teemme opinnäytetyön yhteistyössä Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry:n kanssa ja toteutamme työn sähköisenä oppaana, joka on suunnattu ALS:iin sairastuneiden läheisille.

Kaipaamme oppaaseen läheisten näkökulmaa, ajatuksia ja tuntemuksia, joita sairaus edetessään aiheuttaa myös lähipiirille. Jos haluat osallistua oppaan tekemiseen jakamalla meille omia ajatuksiasi liittyen aiheeseen, ota yhteyttä Uudenmaan Lihastautiyhdistyksen toimistoon 18.10.2023 mennessä: toimisto@uly.fi tai p.040 8339430. Kerro samalla, millä tavalla haluaisit mahdollisen haastattelun toteutuvan? Ehdotamme seuraavia vaihtoehtoja:

a) Ryhmätapaaminen kasvokkain tai etänä

b) Yksilöpuhelinhaastattelu

Kaikki saamamme vastaukset käsitellään nimettömästi ja luottamuksellisesti. Valmiissa työssä käytettävistä kommenteista ei voi päätellä kenenkään henkilöllisyyttä.

Ystävällisin terveisin,

Julia Virtanen, Veera Salminen & Silje Tuisk

Skip to content