Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Eduskuntavaalit lähestyvät, muista mahdollisuus kotiäänestykseen!

Tiesithän, että voit äänestää ennakkoon kotonasi, mikäli kykysi liikkua ja toimia on siinä määrin rajoittunut, ettet pääse kotimaan ennakkoäänestyspaikkaan tai vaalipäivänä äänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia? Kotiäänestyksen yhteydessä voi äänestää myös kotiäänestäjän kanssa samassa taloudessa asuva omaishoitaja.

Vuoden 2023 eduskuntavaaleissa äänestäjän on ilmoitettava halustaan äänestää kotonaan oman kuntansa keskusvaalilautakunnalle kirjallisesti tai puhelimitse viimeistään tiistaina 21.3.2023 ennen kello 16. Keskusvaalilautakunnan puhelinnumero ja osoite löytyvät äänestäjälle postitse saapuneesta ilmoituskortista. Omaishoitajan äänestämisestä on ilmoitettava samalla kun ilmoittautuminen kotiäänestykseen tehdään. Äänestäjän puolesta ilmoituksen voi tehdä myös hänen valitsemansa henkilö.

Jos siis tarvitset kotiäänestyksen, ole yhteydessä kuntasi keskusvaalilautakuntaan ti 21.3. klo 16 mennessä! Lisätietoja kotona äänestämisestä sekä keskusvaalilautakuntien yhteystiedot löydät osoitteesta https://vaalit.fi/aanestaminen-kotona

Skip to content