ALS ja elämä

Vakavasta diagnoosista huolimatta, ei se elämä siihen päivään pysähdy

Kohdataan etänä!

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

ALS ja elämä

Vakavasta diagnoosista huolimatta, ei se elämä siihen päivään pysähdy

Kohdataan etänä!

Kohdataan etänä!

ALS ja elämä -hankkeessa on tämän vuoden alusta lähdetty selvittämään ja testaamaan erilaisia tapoja toteuttaa toimintaa etäyhteyksien välityksellä. Jo vuonna 2019 Elämää ALSin kanssa seminaareihin oli mahdollisuus osallistua myös etänä ja olemme lisäksi testanneet etäyhteyksien kautta tapahtuvia ryhmätapaamisia. Toiminnan ja osallistumisen mahdollistaminen myös niille, joiden on haastavaa osallistua siihen paikan päällä, on ollut alusta asti yksi tavoitteistamme.

Tulemme nyt kevään aikana käynnistämään ”Kuulumistenvaihtoryhmiä” sairastuneille ja läheisille. Elämää ALSin kanssa -seminaari (25.4.) pyritään toteuttamaan mahdollisimman paljon ohjelmaltaan alkuperäistä suunnitelmaa vastaavana etätilaisuutena.

Hankkeen työntekijät aloittavat tällä viikolla koulutuksen, jonka kautta pääsemme käynnistämään avoimet chatit sairastaville ja läheisille. Pyrimme käynnistämään chatit niin pian kuin mahdollista.

Seuraa siis tiedotustamme täällä internet-sivustolla sekä Uudenmaan Lihastautiyhdistyksen Facebookissa. Rohkaisemme kaikkia kokeilemaan ennakkoluulottomasti erilaisia, etäkohtaamisen mahdollistavia tapoja. Yhteydenpito ja kohtaaminen on mahdollista myös tänä poikkeuksellisena aikana – turvallisesti etäteitse!

Skip to content