Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

ALS ja elämä -hankkeen hankevastaava esittäytyy

Olen Kaisu Lähteenmäki ja aloitin viime viikolla työt Uudenman lihastautiyhdistyksessä ALS ja elämä -hankkeen työntekijänä. Työ on käynnistynyt vauhdikkaasti perehtyen ja mukaviin jäseniin sekä työkavereihin tutustuen. Minulle on ilo olla mukana tässä tärkeässä hankkeessa, jossa tehdään yhteistyötä Suomen Mielenterveysseuran, Koulutetyt Kokemusasiantuntijat ry:n, Hengityslaitepotilaat ry:n sekä Lihastautiliitto ry:n kanssa. Hankkeen tavoitteena on kehittää toimintamalleja tukemaan ALSia sairastavan sekä läheisen polkua aina diagnoosin saamishetkestä lähtien. STEA:n Arvokas -avustusohjelmaan kuuluvan hankkeen kuulumisia tullaan päivittämään sekä tänne kotisivuille että yhdistyksen Facebook-sivuille.

Pari sanaa itsestäni; olen koulutustaustaltani yhteisöpedagogi (amk), tradenomi (amk) sekä lähihoitaja. Työkokemusta minulle on ehtinyt kertyä niin yhdistys- kuin koulu- ja yritysmaailmastakin. Minulle tärkeää on tehdä työtä, jonka koen merkitykselliseksi ja oman arvomaailmani mukaiseksi. Olen luonto- ja eläinrakas ihminen ja perheeseeni kuuluu peräti kolme karvakorvaa, kaksi kissaa ja yksi koira. Arjessa riittää siis kiitettävästi touhua ja tohinaa!

Minut saat kiinni sähköpostitse osoitteesta kaisu.lahteenmaki@uly.fi tai puhelimitse 050 4142 209. Kuulumisiin ja näkemisiin hankkeen tiimoilta!

Skip to content